-

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeliyle yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı İshak Sarı, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak, “Siz halkımız için gizli kahramanlarsınız. Hep beraber olacağız. Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz. Bizim tek derdimiz var o da ilçemizi bir adım ileriye taşımak. İnanıyorum ki bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Başkan İshak Sarı, “Bu zamana kadar yapılmamış hizmetleri yapmaya gayret ediyoruz. Bizim halkımız daha tertipli, daha konforlu bir kentte yaşamayı hak ediyor. Bize düşen görev de vatandaşlarımızın yaşam standartını yükseltmek. Bunun için hep birlikte sizlerle beraber gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Görev yaptığımız yaklaşık 2,5 yıllık süre içerisinde Karasu Belediyesi olarak geçmişle kıyaslanmayacak kadar hizmette bulunduk. Bir yandan da belediyemizin kurumsal kimliğini de yükseltmeye çalışıyoruz” diyen Sarı, “Belediyenin imkânı arttıkça çalışanın hem imkânı hem de itibarı artacaktır. Biz buna inanıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize tek tek teşekkür eder yeni yılınızı kutlarım” diye konuştu.