Karasu’da saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Levent Arslan, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı İlyas Balcı’yı ziyaret etti. Yaklaşan oda seçimleri ve ilçe esnafının geleceğine ilişkin görüşmelerin yapıldığı ziyarette onursal Başkan İlyas Balcı, Başkan Adayı Levent Arslan’a destek vereceğinin açıkça mesajını verdi.
GURUR VERİCİ DESTEK
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Levent Arslan, Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın onursal başkanı İlyas Balcı’nın, seçim sürecinin mevcut başkan ile kendisi arasında geçeceğine dair öngörüsünü paylaştığını ve bu süreçte kendisine destek vereceğini açık bir şekilde ifade ettiğini belirtti. Arslan, bu desteğin kendisi için son derece kıymetli ve gurur verici olduğunu vurguladı.
BİZİM İÇİN REHBER NİTELİĞİNDE
İlyas Balcı’nın yıllara dayanan tecrübesiyle kendisine yol gösterdiğini ifade eden Arslan, “Başkanımızın desteğini hissetmek, bana duyduğu güveni görmek sorumluluğumu daha da artırdı” dedi. Balcı’nın bilgi birikimi, esnafa olan yaklaşımı ve Karasu’nun ekonomik geleceğine dair görüşlerinin kendileri için önemli bir rehber niteliği taşıdığını belirtti.
GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ KARASU
Levent Arslan açıklamasında, İlyas Balcı’nın esnafın birlik içinde hareket etmesi gerektiğine yönelik mesajlarının altını çizerek, Balcı’nın inancı ve desteğiyle Karasu esnafının yarınlara daha güçlü ve daha umutlu yürüyeceğine inandığını ifade etti. Ziyaretin sonunda Arslan, “Güçlü esnaf, güçlü Karasu” anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, tecrübeli isimlerin desteğinin kendileri için büyük bir güç kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.

Next








