Kurban Bayramı’nın ikinci olan perşembe günü, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar da katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, partililerin bayramını kutladı ve “Kurban Bayramı ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlı olsun. Yakın zamanda hayatını kaybeden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a da Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Aksu, “Ülkemizi 23 yıldan beri idare eden Cumhurbaşkanımıza milletimizin sevdası devam ediyor. Beş yıl daha ülkemize hizmet edecek bir dünya liderine sahibiz. Karasu olarak derdimizle dertlenecek bir milletvekiline de sahibiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise partililerin bayramını kutladı ve “Bir dava eri olarak ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Karasu’nun tüm eksiklerini biliyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde de en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Milletvekilimiz sayesinde bir ayağımızın ve elimizin Ankara’da olduğuna inanarak daha iyi hizmetler edeceğiz. Yeni projeleri de hayata geçireceğiz” diye konuştu. Milletvekili Bayraktar da partililerin bayramını kutladı.

BAYRAKTAR'IN KONUŞMASI:

Belki enflasyon çıkabilir, dolar çıkabilir, belki sınavdasınız! Belki enflasyon çıkabilir, dolar çıkabilir, belki sınavdasınız!