Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları 2. Küme Satranç Turnuvası minikler A, minikler B, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde toplam 172 sporcunun katılımıyla sona erdi. Birbirleriyle mücadele eden öğrenciler keyifli performanslar da ortaya koydu.

DERECELER BELLİ OLDU

Minikler A kategorisinde birinci Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’ndan Cihangir Muhammet Demir, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda Arda Soytürk ikinci, Adatepe İlkokulu’ndan Yalçın Avcılar üçüncü ve Eren Arda Kurt dördüncü oldu. Minikler B kategorisinde ise Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’ndan Yusuf Emir Özkan birinci olurken, İnönü İlkokulu’ndan Muhammet Yasir Karataş ikinci, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’ndan Muhammed Emir Karataş üçüncü, Karasu Koleji’nden Ali Eren Sümer dördüncü oldu.

KÜÇÜKLERİN MÜCADELESİ

Küçükler kategorisinde ise Yassıgeçit Ortaokulu’ndan Eren Tetik birinci, Eren Çaylak ikinci, Gölköprü Ortaokulu’ndan Yusuf Han Civelek üçüncü, Karasu İmam Hatip Ortaokulu’ndan Batuhan Yıldız dördüncü oldu. Yıldızlarda ise Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’ndan Fikri Devrim Merttürk birinci, Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu’ndan Cengizhan Kasar ikinci, Mahmut Enes Çelik üçüncü, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’ndan Cihan Mansur Bingöl dördüncülük ile turnuvayı tamamladı.

MADALYALARI KAPTILAR

Gençler kategorisinde ise Karasu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Muhammet Hüdelfa Akar birinci, Muhammet Enes Bayram ikinci, Ahmet Ekrem Ege üçüncü, Mevlüt Mert Günoğlu dördüncülük ile turnuvadan ayrıldı. Dereceye giren öğrencilere turnuva sonunda madalyaları teslim edildi. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Öğrencilerimiz birbirleriyle kıyasıya mücadele verdi. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi