Karasu’nun Yalı Mahallesi 111.Sokak üzerinde bulunan dört katlı binaya giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, binadaki 9 daireyi birden soydu. Yazlık dairelerden oluşan binada bulunan ev sahiplerinden biri evine gelince şok oldu.

Dairelerin kapılarının açık odluğunu fark eden vatandaş, durumu 112 ihbar hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

Ev sahiplerinden Nesrin Oflugil, “Komşularımız dokuz daireye girildiğini söyleyince acilen Karasu’ya geldik. Televizyonumu hazırlamışlar ama alamadan gitmişler. Komşularımıza daha çok maddi zarar vermişler. Çelik kapı taktırarak önlem alacağız” dedi.

İstanbul’dan gelen ev sahibi Nuray Yılmaz, “Evimizden tencerelere varana kadar almışlar. Kombimizi çalmışlar. Bataryaları sökmüşler, uydu cihazı, televizyon ne buldularsa götürmüşler” derken Asuman Özsoy ise “Komşumuzla birlikte geldik. Baktık ki kilidimiz kırık, kapımız açık. Muslukları sökmüşler, televizyon ve kombiyi almışlar. Yatağın üzerindeki örtüleri bile dağıtmışlar” şeklinde konuştu.