-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanlığı, üye çalışmalarına devam ediyor. Çoğunluğu kadın olan yeni üyeler için partinin İlçe Kadın Kolları tarafından bir üye katılım töreni düzenledi. İlçe binasında gerçekleştirilen törene CHP Sakarya Kadın Kolları il yöneticileri, ilçe yöneticileri, CHP ilçe eski başkanı Nurhan Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

“Başka türlü bir hayat mümkün” diyen İlçe Başkanı Aykut Süt, “Bu güzel, zengin ve bereketli topraklarda çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan, demokrasiye ihtiyacımız var. Bu topraklarda üretilen refahın adil paylaşımına ihtiyaç var. İktidara geldiğimizden on sene sonra ‘ya biz on sene önce nasıl bir ortamda yaşıyormuşuz’ diye konuşacağız. Bu salonda bulunan, çoğunluğu kadın olan hemşerilerimiz bunu anlamış ve bu anlamda bize eşlik etmeye karar vermiş” ifadelerini kullandı.

SİYASET, CEBİ DOLDURMAK İÇİN YAPILMAZ

Başkan Aykut Süt, “Siyaset halk için yapılır. Cebi doldurmak için yapılmaz, toplumu bölmek için yapılmaz, siyaset kimlik üzerinden, inanç üzerinden yapılmaz, yaşam tarzı üzerinden yapılmaz. Sıkın dişinizi çok az kaldı. Bu güzel topraklar kimsenin yatağa aç girmediği, sağlıkla, huzurla yaşayacağımız memleketi hep beraber kuracağız” diye konuştu.

Programın devamında CHP Sakarya İl Eğitim Sorumlusu Figen Akpak, partililere Aile Destekleri Sigortası projelerini anlattı. Yeni üyeler adına da Melahat Dur, CHP'ye üye olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Yeni üyelere rozetlerini CHP Sakarya İl Eğitim Sorumlusu Figen Akpak, İlçe Başkanı Aykut Süt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Cengiz Doğu ve ilçe eski başkanı Nurhan Aydın taktı.