-

TATİL SİTESİNDE YANGIN PANİĞİ (izle):

...

Olay, Karasu’nun Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi 363.Sokak üzerine bulunan bir tatil sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katında meydana geldi. İçerisinde kimsenin bulunmadığı dairenin mutfak kısmında bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

Daireden dumanların yükseldiğini gören site sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelerek müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. İtfaiye ekiplerinden önce olay yerine gelen daire sahibi Mustafa S., dairenin doğalgaz ve elektriğini keserek olası bir facianın önüne geçti.

Bina sakinlerinden Celil Erdoğan, “Komşumuzun evinden duman çıktığını gördük. Evde kimse yoktu. Boş daireydi. İtfaiyeye haber verdik. Doğalgaz ve elektrik kapatıldı. İtfaiye de zamanında müdahale etti. Şükür can kaybı yok” dedi.

SEDAŞ ekipleri de olay yerine gelerek binanın elektriğini kesti ve güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışması gerçekleştirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.