-

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkan Yardımcısı Karasulu Kadir Şentürk ve bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olan Ekrem Yiğit, 3 yıl önce bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateş sonucu Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün şehadetlerinin üzerinden tam 3 yıl geçti.

Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül, kabri başında her gün anılmaya devam ediyor.

“Rabbim tüm şehitlerimizden razı olsun” diyen Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkan Yardımcısı Kadir Şentürk, “Eren kardeşimizi ziyaret edip dua ettik. Kardeşimiz Eren Bülbül’ün değerli annesi Ayşe Bülbül anamızın elini öpüp Eren’imizi kendisinden dinledik, anamızın hayır dualarını aldık” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.