-

SAYGILI, TEK KİŞİLİK GÖSTERİSİYLE KAHKAHA TUFANI ESTİRDİ (izle):

...

Karasulu görme engelli Savaş Saygılı, Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ‘Körona’ isimli tek kişilik ücretsiz komedi gösterisini sundu. Kahkaha dolu anların yaşandığı gösteride izleyiciler salonu tamamen doldurdu.

Sonradan görme engelli olduğunu ve başından geçen olayı esprili anlatımıyla izleyicilere aktaran Savaş Saygılı, gösterisinde ‘Görme engelliyim ama sevme engelli değilim’ mesajını verdi. Programın sonunda Saygılı, sahnede bayrak açan çocuklarla birlikte gençlik marşını seslendirdi. Saygılı ve beraberindekilere izleyiciler de eşlik etti.

Ardından İstiklal Marşı’nı coşkuyla seslendiren Saygılı’nın yeğeni Belinay Sevinç Yıldız, izleyicilerden büyük alkış aldı. Programın sonunda İlçe Mili Eğitim Müdürü Çetin Turhan sahneye çıkarak tebrik etti ve bit teşekkür konuşması yaptı. Ardından Savaş Saygılı’nın eşi Sunay Saygılı sahneye gelerek eşinin her zaman destekçisi olduğunu belirtti. İzleyiciler, Saygılı’nın hayat dolu enerjisini örnek alınması gerektiğini belirtti.

Programın sonunda Saygılı; sponsorları Mustafa ve Soner Sivişoğlu, Samet Altuntaş’a, Çağatay Akman, Nisa kebap, Sabri Aslanbay’a, Volkan Medya, Ensar Kebap, Mustafa Çelik, Yakup ve Sema Yavuzyiğit ve Halim Bülbül’e teşekkürlerini ileterek sponsorların verdiği desteklerin yardım amaçlı kullanıldığını belirtti.