Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve beraberindeki bazı mahalle muhtarları Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak SEDAŞ Sakarya Müdürü Gürcan Seymen’i ziyaret eden heyet akabinde ise Sakarya Telekom Baş Müdürü Samet Türk ve şube müdürlerini makamlarında ziyaret etti.

Seymen’e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Karasulu muhtarlar diğer yapılması gereken sorunları da dile getirdi. Seymen ise, peyderpey çalışmaların devam edeceğini dile getirerek anlayışlarından dolayı bölge halkına ve muhtarlara teşekkür etti. Seymen’in ziyaretinden sonra Telekom Baş Müdürü Samet Türk ve şube müdürleriyle bir araya gelen muhtarlar, toplantı yaptı.

SORUNLARI DİLE GETİRDİLER

Muhtarlar düzenlenen toplantıda Telekom ile ilgili yaşadıkları sorunları dile getirdi. Türk, mahallelerde gerekli incelemelerin yapılarak sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını ifade etti. Dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, “İki kurumumuzu da ziyaret ederek sorunlarımızı müdürlerimize ilettik. Çözümü noktasında çalışmaların başlayacağı sözünü de aldık. İki müdürümüze de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi