GÖKYÜZÜNDEN İNEN TEHLİKE

Karasu’da “yorgun mermi” vakaları her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen bir haberde, yorgun merminin bir evin tavanını delip odaya düştüğü yer aldı. (Allah’tan o anda odada kimse yoktu.) Bu ne demek biliyor musunuz? Artık evimizde bile güvende değiliz! Dışarıda, arabada, parkta, sokakta ve evimizin yatak odasında bile gökyüzünden inecek olan tehlikeyle karşı karşıyayız. Yahu Allah aşkına. Bırakın artık eğlence adı altında havaya ateş açmayı. Bırakın zevk için insanların hayatını tehlikeye atmayı. Bırakın…

NAVİGASYONA UYAN YANDI

Karasu ve Kocaali’ye gelerek Maden Deresi’nde zaman geçirmek isteyenler ve yolu bilmeyenler yandı! Karasu dışından navigasyon ile Maden Deresi’ne gitmek isteyen bazı tatilciler soluğu Kurudere Mahallesi’nde aldı. Yanlış işlenen yol güzergahı tatilcilere zaman kaybı da yaşattı. Umarız daha fazla mağduriyet yaşanmadan rota sorunu çözülür.

TEBRİKLER TURAN BAŞKAN

Kocaali Belediyesi’nin çiçeği burnunda Başkanı Turan Yüzücü, Kocaali Sahili’nde açık hava sinema günleri düzenledi. Hem çocuklar hem de yetişkinler için yayınlanan sinema filmlerine Kocaali halkı ve tatilciler de yoğun ilgi gösterdi. Yüzücü’nün bu hareketi ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Yaz ayında Kocaali’ye gelen tatilciler yapılan bu aktivitelerle ile keyifli zaman geçirdikleri de ortada. Bu yüzden tebrik etmek Turan Başkanı tebrik etmek lazım.

BU SENE BİR BAŞKA OLDU

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98.yıl dönümü Karasu’da bu yıl ayrı bir coşkuyla kutlandı. Hem denizde hem de karada yapılan kutlamalara yoğun da bir katılım oldu. Denize çelenk bırakma programında, ekiplerin botlarla yaptığı şovlar göz kamaştırdı. Akşam saatlerinde ise sahilde yapılan sportif gösteriler ve yarışmalar ile kutlamalar taçlandı. Uzun zamandan beri Karasu’da böylesine geniş kapsamlı yapılmayan kutlamalar vatandaş tarafından da takdirle karşılandı.

Editör: Güler Çınasoğlu