1. Amatör Küme’nin başarılı takımlarından Kızılcıkspor, bu hafta Akyazı As Kuzulukspor ile karşılaştı. Ligin ilk gününden itibaren etkili bir oyun performansı sergileyen Kızılcıkspor, şampiyonluk maçında varını yoğunu ortaya koydu. Karşılaşmanın ikinci dakikasında Emrecan’ın düşürülmesi ile penaltı kazanan Kızılcık, Yusuf ile penaltıyı gole çeviremedi.

SÜPER AMATÖR’Ü GARANTİLEDİK

Karşılaşmada ataklarını sıklaştıran Kızılcıkspor, dakika 22’de Oğuzhan’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Dakika 45’te ise penaltı atışında talihsizlik yaşayan Yusuf sahneye çıktı ve yeşil-beyazlıların ikinci golünü kaydetti. İlk yarı 2-0 Kızılcık ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da farkı açma adına çıkan Kızılcık, dakika 76’da İsmail ile skoru 3-0 olarak güncelledi. Karşılaşmanın son sözünü ise dakika 88’de Gökalp söyledi ve maç 4-0 sona erdi. Yeşil-beyazlılar elde ettiği bu skorla ligin bitimine haftalar kala Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi de garantiledi.

DEMİRCİ YENİ YÖNETİMDE OLMAYACAK

Kızılcıkspor Başkanı İdris Demirci, geçen yıl Süper Amatör Küme’yi kıl payı kaçırdıklarını söyleyerek, “Geçen sezon büyük bir haksızlık yaşamıştık. Bu yıl tek istediğimiz böyle bir kriz yaşamamaktı. Çok şükür böyle bir şey yaşamadık ve alnımızın akıyla buralara kadar geldik. Bu yüzden gururluyuz” dedi. Demirci, “Süper Amatör Küme için yeni bir yönetim oluşturulmalı, kan değişimi yapılmalı. Biz kendi yönetimimizle hedefimize ulaştık. Yeni dönemde ben yönetimde olmayacağım ama takıma sonuna kadar desteğimiz devam edecek. Şimdiden Kızılcıkspor’a ve yeni yönetimine Süper Amatör Lig’de başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Ramazan Marmara’nın haberi