Karasu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 2022 yılı Olağan ve Mali Seçimli Genel Kurul toplantısında tek liste ile seçime gidildi. Seçimde mevcut Başkan Mehmet Çatalbaş’ın yönetim kurulu başkanlığına devam etmesine karar verildi. Toplantıda, gündemi uzunca süreden bu yana meşgul eden cami konusunda gündeme alındı ve Çatalbaş, sanayi sitesi ve çevresine hitap edecek cami yaptırma konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

RAPORLAR OKUNDU

Sanayi Sitesi İdare binasında gerçekleştirilen toplantıda bir önceki döneme ait yönetim ve denetim kurulu raporladı okundu. Akabinde ise 2023 yılına ilişkin tahmini bütçe belirlendi. Yönetim kuruluna, demirbaş alımı, dükkanların kiraya verilmesi, personel çalıştırma ve maaş belirleme konusunda yetki verildi. Ayrıca toplantıda depremzedelere yardımda bulunulması da kararlaştırılırken, imar konusunda yaşanan sıkıntılara ilişkin hukuki danışmanlık hizmeti alınması da karar verildi.

CAMİ KONUSUNDA KARARLIYIZ

Yenide güven tazeleyerek Kooperatif Başkanlığı’na seçilen Mehmet Çatalbaş, “Kooperatife ait 21 pafta, 106 ada, 97 parsel, 7991 metrekare yüzölçümlü arsanın güneydoğusunda 2 bin metrekareye kadar yer ayrılarak sanayi sitesi ve çevresine hitap edecek bir cami yaptırma konusunda kararlıyız. Bu konuda da genel kurulumuzdan yetki istiyorum” ifadelerini kullandı. Çatalbaş’ın listesinde İbrahim Acar, Yakup Gürbüz, Mustafa Gündüz, Muhammet Yümnü isimleri yer aldı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi