Karasu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi tüm birimleriyle sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, yaz sezonunun da açılmasıyla birlikte tatilci akınına uğrayan Karasu’da birçok noktada çalışmalarını yürüttü. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, bayram öncesinde zabıta üniformasıyla saha denetimlerini gerçekleştirdi.  

BAŞKAN SARI DENETİM YAPTI

Belediye Başkanı İshak Sarı, ATV üzerinde ve üniformayla gören vatandaşlar Başkan'ı tatil günlerinde bile çalışmaların başında görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Sarı ise, “Karasu ilçemiz oldukça geniş bir sahile sahip ve bu geniş alanda hizmet veren beach işletmelerimiz ve güzel kumsalımızın tadını çıkarmaya gelen çok sayıda misafirimiz var. Değerli konuklarımızın huzurlu ve güvenli bir tatil yapabilmeleri için biz de burada sahil boyu denetimler gerçekleştirdik. Başkan Yardımcımız İsmail Karakaş ile Yeni Mahallesi’nden Doğu Karadeniz Caddesi’ne kadar kontroller yaptık, vatandaşlarımızı rahatsız eden bir durumun olup olmadığı konusunda incelemelerde bulunduk” dedi.

CİDDİ BİR KALABALIK VAR

“Herhangi bir sorun olmadığını, saha çalışmalarının yolunda gittiğini, hemşerilerimiz ve misafirlerimizin huzurlu bir ortamda sahilin güzelliklerinden faydalandığını gördük” diyen Sarı, “Yoğun bir talep ve ciddi bir kalabalık var. İnşallah bu sezonun herkes tarafından en güzel şekilde yaşanmasını, mutlu ve huzurlu bir 2023 yazı geçirilmesini temenni ediyoruz” dedi. Kurban atıkları konusunda da uyarıda bulunan Başkan Sarı, “Kurbanlarını Karasu’da kesecek vatandaşlarımız, kurban atıklarını lütfen belediyemizin göstermiş olduğu yerlere atsınlar. Karasu Belediyesi olarak her mahallede ayrı ayrı kuyular açtık. Bu alanlara atıkların götürülmesi suretiyle, temiz, sağlıklı sıhhatli bir bayram geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.