Karasu’nun ve kuzey bölgesinin İYİ Partili Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, Ramazan Bayramı’nda da ziyaretlerini sürdürdü. “Sakarya’nın kalbi nerede atıyorsa biz oradayız” diyen Kılıçaslan, “Sakarya halkı ve güzel Sakarya’mız öyle yalnız bırakılmış ki, 7/24 sahada olsak yetmez. Sakarya’nın beklentilerinin bilincindeyiz” dedi.

Hendek ilçeni gezen ve halkın beklentisinin yüksek olduğunun altını çizen Kılıçaslan, “15 Mayıs gününden itibaren beklentilerini karşılayacak bir İYİ Partili iktidar ile Sakarya tarih yazacak” ifadelerini kullandı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ

Kuzeyin adayı Kılıçaslan, “Hendek’te vatandaşlarımız bize gübre, mazot, elektrik, su zamlarının bellerini büktüğünü ve ürünlerinin para etmediğini, geçim sıkıntısı çektiklerini anlattı, bir sorduk bin şikayet bulduk. Tezgahlar hala dolu ve hemşehrilerimiz hayat pahalılığı altında ezilmeye devam ediyor. Çünkü artık sabır tükenmiş” diye konuştu.

Sakarya merkezi ve Kocaalİ’de de bir dizi ziyarette bulunan Selçuk Kılıçaslan, “Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladık. İnşallah 15 Mayıs’ta da halkımızın teveccühüyle coşkulu bir bayram daha kutlayacağız. Seçim sürecinde üzerimize gelecekler ama biz kimsenin düşmanı değiliz. Biz, daha iyi hizmet noktasında rakibiz. Bugün yaşadığımız sıkıntıları ortadan kaldırıp tek vücut bir aile olacağız” dedi.