-

Kızılcıkspor ile Yuvalıderespor, Sakarya 1.Amatör Küme Karasu Grubu 7.haftasında mücadele verdi. Cumartesi günü Yuvalıdere sahasında oynanan maçta iki takımın karşılıklı ataklarıyla taraftarlar heyecan dolu bir maç seyretti.

Maçın 25. dakikasında Mert Can Hancı ile Kızılcıkspor, 0-1 öne geçti. Bu skorun ardından ilk yarıda öne geçmek isteyen Yuvalıderespor’un atakları sonuç vermedi. Kıyasıya geçen mücadelede Kızılcıkspor’dan bir gol daha geldi. 57.dakikada Sefa Can Demirci’nin golü ile durum 0-2 oldu.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da şiddetli rüzgar ve kaygan zeminde maç boyu ayakta durmakta zorlanan oyuncular, zaman zaman gergin anlar da yaşasa maçta centilmen dışı bir olayın yaşanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Maçın 65.dakikasında Sefa Can Demirci, rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti ve skor 0-3 oldu. Bu golden 10 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Sefa Can Demirci hat-trick yapınca skor 0-4’e yükseldi.

Maç bu skorla bitecek diye beklenirken Yuvalıderespor, mücadeleyi bırakmadı ve 88.dakikada elde ettiği penaltıyı iyi değerlendiren Caner Özbey, maçın skorunu ilan etti: 1-4. Bu skorla Kızılcıkspor ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Yuvalıderespor 1-4 Kızılcıkspor

HAKEMLER: Mustafa Bal, Berrak İnekçioğlu, Furkan Köknar

SAHA: Yuvalıdere Stadı

YUVALIDERESPOR: Melihcan, D.Uğurcan (Enes), Mutlu (Caner Özbey), Hüseyin, D.Said, Ekrem, Özgür (Deniz), İsmail, Enes Berber, Oğuzhan Ayar, Oğuzhan İşler

ANTRENÖR: -

KIZILCIKSPOR: Batuhan, Yasin, Emirhan, Oğuzhan, Tunahan (Recep), Ömer Faruk, Hakan, Ali (Ali Osman), Sefa Can (Necmettin), Mert Can, Onur Kurt (Samet)

ANTRENÖR: Aydın Zandolu

GOLLER: Dk.25 Mert Can Hancı, Dk.57, 65 ve 75 Sefa Can Demirci (Kızılcıkspor), Dk.88 (pen.) Caner Özbey (Yuvalıderespor)