-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan, Cuma günü mahallesinde ikamet eden Jandarma Komutanı Engin Can Şahin’i babası Fedai Şahin ile birlikte Adana Aladağ İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Komutan Şahin ile burada vedalaştıktan sonra Muhtar Turan ve Fedai Şahin, Karasu eski Kaymakamı Şafak Gürçam’a sürpriz ziyarette bulundu.

Adana’nın Kozan ilçesinde kaymakamlık görevini yürüten Şafak Gürçam’ı makamında ziyaret eden Turan ve Şahin, burada bir süre sohbet ettikten sonra Kaymakam Gürçam’ın rehberliğinde Kozan ilçesinin tarihi yerlerini gezdi.

Ortaköy Muhtarı Turan; Kaymakam Gürçam ve Şahin ile birlikte Kozan Kalesi’ni, tarihi Hoşkadem Camii’ni, buram buram tarih kokan sokaklarını, “Hercai” ve “Bir zamanlar Çukurova” dizi setini gezdi. Selfie muhtarı olarak hafızalara kazınan İsmet Turan, gezdikleri yerlerde Şafak Gürçam ile öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

KENDİMİ KARASU'DA GİBİ HİSSETTİM

Kaymakam Gürçam, keyifli geçen gezintinin ardından Muhtar Turan ve Fedai Şahin’i iftar saatinde evinde ağırladı. Gürçam’ın nazik karşılamasından ötürü kendilerine teşekkürlerini ileten Muhtar Turan, “Güzel bir gün geçirdik. Kozan’da bize çok güzel ev sahipliği yaptı. Bölgenin yöreler ürünlerinden hediye etti. Evinde ağırladı” şeklinde konuştu.

“Kaymakam Gürçam bizi görünce kendisini Karasu’da gibi hissettiğini belirtti” diyen Turan, “Beklemediği bir ziyaret oldu. Çok mutlu oldu. Tabii biz de öyle… Kendisini Karasu’ya davet ettim. İlk fırsatta geleceklerini ve ilçeyi çok özlediği söyledi. İnşallah, güzel bir günde yine bir arada olmak dileğiyle” sözlerine yer verdi. Turan ve Şahin, Cumartesi günü Karasu’ya dönüş yaptı.