-

YARDIMLAR MANAVGAT'A BÖYLE ULAŞTI (izle):

...

Geçtiğimiz hafta Tepetarla Mahallesi’nde başlatılan ve Karapınar Mahallesi’nin de destek vermesiyle üç tır dolusu yardım malzemesi Manavgat ilçesinin köylerine kadar ulaştırıldı. Tepetarla Mahallesi’nden hareket eden tırlara Mahalle Muhtarı Hasan Tabiloğlu ve mahalle sakinleri de eşlik etti.

Manavgat’a giderek yangının kalbi olan köylere kadar ulaşan tırlardaki malzemeler, mahalle muhtarlarının yönlendirmeleri doğrultusunda vatandaşa teslim edildi. Muhtar Tabiloğlu da dağıtım sırasında bizzat bulundu ve vatandaşlara malzemeleri kendi teslim etti.

İHTİYAÇLARA GÖRE DAĞILIM

Muhtar Tabiloğlu, “Manavgat’ın köy muhtarları ile irtibat kurarak nokta atışı destek verdik. Hangi köyün neye ihtiyacı varsa, dağılımı o şekliyle yaptık. Yöre çiftçisi hayvancılığı sürekli ahırda yaptığı için saman ve yeme çok ihtiyaç vardı. Bu malzemelere ağırlık verdik” dedi.

Ev eşyaları ile gıda kolisi de götürdüklerini söyleyen Tabiloğlu, “Destek veren, vesile olan, elini taşın altına koyan herkese Manavgat’tan selam getirdik, teşekkür getirdik. Zor günlerde mesafe olmaksızın kenetlendiğimizin örneğini verebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.