Erasmus+ Projesi “Farklılıklar içinde birlik” ile geçtiğimiz aylarda Manavpınarı İlkokulu öğrencilerini ağırlayan Polonya, Romanya ve Yunanistan ekibi, bu hafta iadeyi ziyarette bulundu.

Projede yer alan Polonya, Romanya ve Yunanistan’dan gelen öğretmenler ve öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın katılımıyla okulda düzenlenen tören ile karşılandı. Çocuk bayramı havasında geçen karşılamada misafirlere; kolonya ve şeker ikram edildi. Ardından öğrenciler hazırladıkları folklor gösterilerini sundu.

Projenin Türkiye ayağında iklim değişikliğiyle mücadele ve doğa temalı bir buluşmayı hedefleyen öğrenciler, ilk günlerinde doğada kirliliğe neden olan çeşitli plastik, metal ve karton malzemelerle yeniden kullanılabilir eşyalar üretmek üzere okul bahçesinde atölye çalışması yaptı. Okul Müdürü Kürşat Kılıçarslan, “Misafirlerimiz kalan zamanlarını okuldaki derslere katılarak geçirdi. Hafta boyunca yapılacak olan fidan dikimi, camii ziyareti, işbirlikçi orman resmi oluşturma etkinliği ve kültürel gezi kapsamında yapılacak orman gezileri ile Türkiye’deki görevlerini tamamlamayı hedefliyorlar” dedi.

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F5

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F6

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F4

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F3

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F2

Manavpınarı Erasmus Yabancı Misafir F1

Editör: Güler Çınasoğlu