MHP Karasu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, genişletilmiş istişare toplantısını MHP Sakarya Kadın Kolları’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Karasu İlçe Teşkilatı Başkanı Münir Ali Kara, yönetim kurulu üyeleri ve MHP Belediye Başkan Aday Adayı Melih Erol da katıldı. Sakarya Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal ve bazı ilçe kadın kolları başkanlarının da katılım gösterdiği toplantıda, 2019 yerel seçimleri öncesi gerçekleştirilecek çalışmalar masaya yatırıldı. MHP Karasu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Tuba Demet Tiryaki, “Kadın Kolları üyelerimizle birlikte tam kadro 2019 yerel seçimlerine hazır durumdayız. Bugün itibariyle kolları sıvadık ve siyasete kadın eli değdirerek Karasu’muzu daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ev ev dolaşarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

MHP Sakarya Kadın Kolları İl Başkanı Leyla Tankal, “Çıkmış olduğumuz kutlu davamızda Allah hepimizi muzaffer eylesin. Gençleri aramızda görmekten mutlu oluyoruz. Sizler gibi genç bayanların da bu yolda hizmet aşkıyla yanıyor olması yarınlar için bizlere daha da umut vermekte. MHP kadın kolları olarak hepimiz kocaman bir aileyiz, kökeni sağlam bir davanın bayan neferleri olarak yerel seçimler için çalışmalarınıza bugün itibariyle başlamış olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Mevlid Kandili gibi güzel bir günde de Karasu’da bir arada olmamız bizi ayrıca mutlu etti. Milli ve manevi değerleri hep birlikte yaşamak dileğiyle MHP Karasu Teşkilatı Kadın Kolları’na çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Toplantı öncesi kadın kolları üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ise, “Toplumun yüzde ellisini yok sayarak yola çıkan bir partinin seçimi alma ihtimali yoktur. Son beş yılda ilçemiz hanımlarından sık sık ‘Niçin bizleri ziyaret etmiyorsunuz’ sitemlerini duyuyoruz. Bu da Karasulu ev hanımlarının MHP’ye inanılmaz bir ilgi duyduğunu ve evlerdeki bayan oylarının eskisi gibi AK Parti’nin cebinde olmadığını gösteriyor. Bugün sokaktaki nabza baktığımızda, vatandaşın MHP’ye bir oy verme heyecanı içerisinde olduğunu ve yükselen bir teveccüh ile karşı karşıya olduğumuzu rahatlıkla görmekteyiz. Ülke genelinde yükselen eğilimin Karasu’da da devam edeceğini ve yerel seçimlerde MHP’nin seçimden başarıyla çıkacağına inancımız her geçen gün artmaktadır. Bu yolda bizlerin en büyük destekçisi ve çalışmalarımızda yükün en büyük kısmını sırtlayacak olan siz kadın kollarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.