-

İYİ Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Topal, partisinin 4.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İstanbul’da düzenlenen kutlama programına katılımlarından önce yayımladığı mesajda Topal, şu ifadeleri kullandı:

DEVLETİN İMKANLARIYLA DUVAR ÇEKTİLER

“İYİ geldik evet… Onca badire atlattık, bin bir yalana, iftiraya, hileye, desiseye göğüs gererek geldik. Devletin devasa imkanlarıyla karşımıza dikilenlerin duvarlarını yıkarak geldik. Kurulan tuzaklara düşmemek için, her adımımızı hesaplayarak geldik.

Bugün, Meclis'te grubu, her ilde her ilçede teşkilatı, binlerce üyesi, gönüllüsü, hasılı, Türk siyasetinde söyleyecek sözü ve gücü olan bir partiyiz. Bugün sözümüz var. Ama dün, Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi susma orucu tutan Meryem gibiydik…

KONUŞMA VAKTİ GELDİ

İYİ Parti'den önce; Konuşursak sesimiz kısılırdı. Talep edersek, iftira atılırdı. Dur dersek tehdit ederler, git dersek kovarlar, söz söyleyecek olsak, üzerimize çullanırlardı. O uzun suskunlukta bir bebek büyüttük. İşte o bebeğin artık konuşma vakti gelmiştir. Bu memleketin namuslu, dürüst çocukları olduğumuza şahitlik etme vakti gelmiştir.

İYİ Parti, sesi kısılan, sözü kesilen, iftiraya uğrayanların partisidir. İYİ Parti, memleketi avucuna alan ehliyetsizliğe, terbiyesizliğe, yozlaşmaya karşı kalbiyle buğuz edip Allah'a sığınanların partisidir. Bugün buradayız. Milletin Meclisi'ndeki sayımız belli.

İKTİDARA GELİYORUZ

Ama yarın, evet yarın mutlaka, Genel başkanımızın da dediği gibi yarın iktidarda olacağız. Fakat o gün bir şeyi asla yapmayacağız; Nereden ve nasıl geldiğimizi unutmayacağız! Bir zamanlar, iyi niyetimize, vatan sevgimize, yüksek ahlakımız ve hasletlerimize rağmen, nasıl zulme uğradığımızı unutmayacağız!

O gün de, bir zaman nasıl zayıf düşürüldüğümüzü, yokluklar içinde bir araya gelip, kardeşliğe, yoldaşlığa sığınarak, nasıl ayakta kaldığımızı unutmayacağız. Talebini dile getirdi diye görevinden atılan, ekmeğiyle oynanan kardeşlerimizi unutmayacağız! Sırf bize oy veriyor, destek veriyor diye standı basılan, şiddete maruz kalan gönüllülerimizi, unutmayacağız!

MİLYONLARIN SESİYİZ

Biz, şu 19 yılın ezdiği, sindirdiği, kul köle etmek için uğraştığı milyonların sesiyiz. Omuzumuzdaki vebal büyüktür. Hakkı yenenin, kanı dökülenin, canı alınanın temsilcisiyiz. Attığımız her adımda, yaptığımız her faaliyette, gözü yaşlı bir anayı, hayalleri çalınmış bir genci, ekmeğiyle oynanmış bir babayı hatırlayacağız.

Aklımızda hep, helalin resmi olan alın terinin, efkarla uzaklara dalan bir çift mahzun gözün sureti olacak. Bileceğiz ki, onları unutmamak, boynumuzun borcudur. Nereden geldiğimizi unutmamak, boynumuzun borcudur. Türkiye'de bir siyasi partiler enflasyonu varken, tartışılması gereken ‘yeni bir parti’ değildi. Türkiye'nin, yeni bir siyasi partiye değil, İYİ bir partiye ihtiyacı vardı. Çok şükür ki, onu da biz kurduk!

İŞTE KANITI

Peki ne oldu? Başta Genel başkanımız Meral Akşener ve gönüldaşlarımız, dört yıldır, asılsız isnatlarla, haksız tenkitlerle mücadele ediyor ve etmeye devam ediyor. Bugün geldiğimiz nokta ve başardıklarımız, ne kadar iyi, ne kadar güçlü bir iş yaptığımızın kanıtıdır. Bu bakımdan bir kez daha söylemek lazım; İyi ki bir araya geldik, iyi ki biriz, birlikteyiz, iyiyiz.

GELİN HEP BERABER İYİ OLALIM TÜRKİYE İYİ OLSUN BİZLER İYİ OLALIM”