17 Eylül Pazar günü ailesiyle birlikte Karasu sahiline gelen ve Karadeniz’e giren 14 yaşındaki Muhammet Cebrail Kozan, bir anda dalgaların arasında kaybolmuştu. Olayın üzerinden 12 gün geçmesine rağmen tüm arama çalışmaları sonuçsuz kaldı ve Kozan’a ait bir ize rastlanamadı.

Ailesinin her gün sahilde bekleyişini sürdürürken Muhammet Cebrail Kozan’ın kaybolduğu 12.günde en kapsamlı arama çalışması gerçekleştirildi. Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK), Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), komando timleri ile Karasu ve çevre ilçelere aile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden oluşan yaklaşık 80 kişilik bir ekip, geniş bir arama çalışması yaptı.

Ekipler, Kaynarca sınırı olan Camitepe Mahallesi ile Kocaali sınırı olan Melen bölgesine kadarki 35 kilometrelik alanı su altından, su üstünden, karadan ve drone eşliğinde havadan adeta karış karış taradı. Kozan için gerçekleştirilen en kapsamlı aramada da herhangi bir ize rastlanamadı.

NE OLMUŞTU?

Dalgalar arasında kaybolan 14 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları başladı Dalgalar arasında kaybolan 14 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları başladı