-

Tepetarla Mahallesi Muhtarı Hasan Tabiloğlu, kimliği belirsiz kişilerce mahallelerine atılan çöpleri görünce adeta isyan etti. Mahallenin üst kısmında bulunan bakkalın önündeki alkol kutuları, şişeleri ve atık çöpleri yere savrulmuş halde gören Tabiloğlu, duruma çok sert tepki gösterdi.

“Bu pisliği yapa bizim mahallemizin insanı” diyerek üzüntüsünü dile getiren Tabiloğlu, “Bu hareketler insanlık dışı ve bizim mahallemizin insanına yakışmıyor. Biz, mahalleyi güzelleştirmeye çalışıyoruz, bu pisliği yapan karaktersizler ise batakhaneye çevirmeye çalışıyor” dedi.

“Bu pisliği yapan kendini bilmezler her kimse kendi pisliğini alıp kendi çöplüğüne götürsün. Kimse sizin çöpçünüz değil, pisliğinizi kendiniz temizleyin” diyerek tepkisini dile getiren Hasan Tabiloğlu, “Bundan böyle bu hareketlerinize göz yummayıp mahalle ihtiyar heyeti olarak takip edeceğiz ve yetkili makamlara bildireceğiz. Mahalle halkı da kendisine düşen görevi yerine getirmeli ve bu kişilerin yaptıkları pisliğe göz yummamalı” diyerek sözlerini tamamladı.

TEPETARLA MAHALLESİ MUHTARI HASAN TABİLOĞLU, BÖYLE İSYAN ETTİ (izle):