-

İSMAİL ÇAVUŞ, O ANLARI BÖYLE ANLATTI (izle):

Yalı Mahallesi 142. Sokak üzerinde ikamet eden 68 yaşındaki İsmail Çavuş, dört yıldır sokağına asfalt yapılmasını bekliyordu. Karasu Belediyesi’nin cadde üzerindeki yol çalışmalarına Çavuş’un bulunduğu sokak da dahil olunca İsmail Çavuş, sözünü tuttu ve asfalt üzerinde amuda kalkarak takla attı.

Arkadaşlarının cep telefonuyla kaydedilen o anları İsmail Çavuş, KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ne anlattı. Dört yıldır Karasu’da olduğunu belirten İsmail Çavuş, “Yolumuz asfaltlanırsa takla atacağım diye kendi kendime söz verdim. Asfaltımız oldu ve takla attım” dedi.

Arkadaşlarıyla da konu üzerine iddiaya girdiğini de ifade eden sokak sakini İsmail Çavuş, “Arkadaşlarım da o anları çekti. Önce 100 takla atacağımı söyledim ama 100 tane olmuyor. Genç değiliz. Bundan 40 sene önceydi tabii. Sonra 50’ye indim. En son da 10 takla ile işi bağladık” şeklinde konuştu.

Eskiden sporcu olduğunu ancak ağır ameliyatlar geçirdiği için eski gücünün kalmadığını da söyleyen Çavuş, “Onun için, ‘Bu kadar yeter’ dedik” şeklinde konuştu. Dört yıldır sokağında sudan ve çukurlardan geçemediğini de söyleyen İsmail Çavuş, “Sağ olsun İshak başkanımız, bizi onlardan kurtardı. Ekibine ve kendisine çok teşekkür ederim. Hizmetlerinin devamını diliyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.