-

Adapazarı Atatürk Spor Salonu’nda Yeniden Refah Partisi Sakarya İl 2. Olağan Kongresi ve Gençlik Şöleni, 5 Haziran Pazar günü gerçekleşmişti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da iştirak ettiği kongre ve gençlik şöleninde Karasu İlçe Teşkilatı da hazır bulundu.

Programı değerlendiren Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, halkımızın ekonomik sıkıntılarını ele aldı. Mevcut iktidarın 300 milyar dolar faize para ayırırken çiftçiye ve yatırımcıya bunun yarısı kadar bile bir yatırım miktarı ayrılmadığını ifade etti. Ayrıca faiz ve imtiyazlı kişilere tanınan imtiyazların ortadan kaldırılacağını vurguladı” dedi.

Genel Başkan Erbakan’ın Yeniden Refah’ın iktidara gelmesiyle birlikte yapmayı planladıkları çalışmalarına değinen Başkan Önal, “Çiftçiye destek sağlanacak. Mazotta fiyat, çiftçi için tarımsal alanda düşürülecek. İşçiye ve memura yüzde yüz zam yapılacak. Biz, Milli Görüşçüler olarak geçmişte yaktık, yine yaparız. Önemli olan inanmak” ifadelerini kullandı.

REFAH SEVİYESİNİ DÜZELTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Mayıs ayında en çok üye yapan parti olduklarını da söyleyen Osman Önal, “Genel Başkanımız, ‘Bizler sadece Türkiye için değil tüm dünyaya adaleti huzuru inşa etmek için varız’ diye de belirtti. Bizler halkımızın yanında olup eksik ve sıkıntılarını gidermek için varız. Tarımı ekonomiyi düzeltmek, milletimizin huzur ve refah seviyesini düzeltmek için canla başla çalışacağız” sözlerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi’nin 81 ilde 681 projesinin hazır olduğunu vurgulayan Önal, “Bu ekonomik kitapları basılmış olup mevcut iktidarın ilgili başkanlıklarına bakanlıklarına verildi. Şimdi ise iktidara gelince ilk 100 günde yapılacak olduklarımızın kitabı hazırlanmakta. Bizler Hak’tan, adaletten, vicdandan bahsederek zalimlik yapanlar olmayacağız. Bizler adaleti inşa eden Ömerler olmaya çalışacağız, Ömer'i anlatanlar olmayacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.