31 Mart Yerel Seçimleri sona erdi. Yeniden Refah Partisi seçimleri Karasu’da ikinci olarak tamamladı. YRP’den Karasu Belediye Başkan Adayı olan Recep Özdemir, seçim değerlendirmesinde bulunarak kendisini yalnız bırakan herkese teşekkür etti.

DURMADAN ÇALIŞTIK

Özdemir yaptığı açıklamada, “Herkesin malumu olduğu üzere Karasu’muzun geleceğini Karasulularla birlikte şekillendirmek için, ortak akla inanan, kendini Karasu’ya borçlu hisseden arkadaşlarımızla birlikte Yeniden Refah Partisi'nden Karasu Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktık. Seçim sürecini Allah’ın izni ile alnımız ak bir şekilde tamamladık. Elimiz erdiğince, gücümüz yettiğince her vatandaşımıza ulaştık. Karasu için gece gündüz demeden, inanmışlardan oluşan ekibimizle sahada olduk” dedi.

SAYGI DUYUYORUZ

Özdemir, “İnandığımız değerler uğruna, hiçbir şeyden çekinmeden, ‘Önceliğimiz Karasu, önceliğimiz Karasulu’ diyerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ettik. Neticede vatandaşımız da bir değerlendirmede bulundu. Bize inanıp, güvenip, verdiğimiz mesajların samimiyetine inanan ve bunun yanında bize destek olan seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ederiz. Tercihini bizden yana kullanmayan seçmenimize de saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

BOYNUMUZUN BORCU

“Seçim süreci boyunca bizimle hareket eden, bize inanan ve Karasu’nun kaderini değiştirmek için gözünü budaktan esirgemeyen ekip arkadaşlarımıza, Yeniden Refah Partisi Teşkilatı İlçe Teşkilatı’na, Kadın ve Gençlik Kolları’na canı gönülden teşekkür ederim” diyen Özdemir, “Karasu için çalışan, Karasu’yu ileriye taşıma adına bir şeyler yapan herkes bizim kardeşimiz ve hemşerimizdir. Bu topraklara sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Bu minvalde artık ayrım yapmaksızın ortak değerimiz olan Karasu’muza hep beraber sahip çıkma zamanıdır. Seçim sonuçlarının Karasu’muza, Sakarya’mıza ve ülkemize tekrardan hayırlı olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.