KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

Pandemi sürecinde aktif olarak ilçede görev alan ve almaya da devam eden Türk Kızılay Karasu Şubesi, gönüllü bayanların desteği eşliğinde bir kez daha sahaya inmeye hazırlanıyor. Karasu’da 3 bin 500 adet maske ve el dezenfektanı dağıtacak olan Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, çalışma hakkında bilgi verdi.

 

Kızılay’ın gönüllülük esası ve bağışçı desteği ile faaliyet gösterdiğine değinen Ekşi, “Karasu’da bunun en güzel örneğini ortaya koymaktayız. Gönüllü eğitimci bayanlarımızın gayreti ile 3 bin 500 adet maske ve el dezenfektanı kitleri tek tek paketlenerek dağıtıma hazır hale geldi” dedi.

 

Pazar günü 65 yaş üzeri vatandaşlara yönelik maske ve dezenfektan dağıtımı yapacaklarını belirten Ekşi, hafta içi de esnafa dağıtım gerçekleştirileceğini belirtti. Karasu halkına evde kal çağrısı yapan Adem Ekşi, “Biz, sizin için sahadayız, görevimizin başındayız" dedi.

 

Türk Kızılay Karasu Şubesi gönüllüleri Zühre Salman ve Zehra Türkoğlu Kuba da vatandaşa evde kalmaları konusunda çağrıda bulunarak, “Biz gönüllüler, sizin sağlığınız için evlerimizden çıkıyoruz. Siz de evlerinizde kalarak bize gönül desteğinde bulunun, sağlıklı kalın” diye mesaj gönderdi.

 

HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR: