Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ndeki görevine 2017 yılının Aralık ayında başlayan ve yaklaşık 5 buçuk yıl süren görevini tamamlayarak Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne atanan Dr. Yavuz Selim Özdin, geçtiğimiz hafta Karasu’daki görevinden ilişiğini kesti.

SEAH’ta uzman hekim olarak görevini sürdürecek olan Özdin, “Karasu’da geçirdiğim görev sürem boyunca herkese dokunmaya gayret ettik. Karasu halkı da sağlık personeline sahip çıktı ve sağlık sektörüne desteğini esirgemedi. İstemeden kırdığımız insanlar olmuştur. Haklarını helal etsinler, bizim hakkımız helaldir” dedi.

Karasu’daki görevi sırasında zor bir pandemi süreci geçirdiklerini de belirten Dr. Yavuz Selim Özdin, “Bu süreçte ilçe mülki amirlerinden vatandaşa kadar bir olduk, birlikte uyumlu hareket ettik ve Allah’a şükür büyük bir aksaklık yaşamadan süreci atlattık. Karasu benim ikinci adresimdir, ardımda güzel dostlar ve anılar bırakıyorum. Herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Güzel işler yaptığımıza da inanıyorum. Tüm mesai arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyor başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Yavuz Selim Özdim Veda 3

Yavuz Selim Özdim Veda 2

Yavuz Selim Özdim Veda 1

Yavuz Selim Özdim Veda 4