KarasuHaberleri.com Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi

 

Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koronavirüs salgını süresince yüzey dezenfektanı ve siperli yüz maskesi üretimi ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermişti. Ülke genelinde de yoğun sipariş ile üretimine devam eden okul, el dezenfektan üretiminde seri üretime başlayarak farkını bir kez daha gösterdi.

 

 

Okulun bahçesinde yapımı kısa sürede tamamlanan Kimyasal Üretim Atölyesi’nin 28 Mayıs tarihinde başlayarak ilk gün 500 litre el dezenfektan satışını gerçekleştirdi. Kimyasal Üretim Atölyesi’ne okulun birlik ve beraberlik çalışmasına örnek teşkil edecek nitelikte Metal İşleri Alanı’nda ayak pedallı el dezenfektanı kullanım standı üretimi de yapılıyor.

 

Okulumuz, Dünya Sağlık Örgütü standartlarında yüzey dezenfektanı, el dezenfektanı ve ayak pedallı el dezenfektanı kullanım standını üretmeye devam ediyor” diyen Okul Müdürü Hüseyin Aydoğan, “Ürünlerimize yönelik satışlarımız da devam ediyor. Müşterilerimiz, sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilir. Yakın zamanda sıvı sabun ve yüzey temizleme ürünlerini de üretmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yüzey dezenfektanı, el dezenfektanı, siperli yüz maskesi ve ayak pedallı el dezenfektanı kullanım standı siparişi için iletişim:

GSM: 0541 950 67 23

Telefon: 0264 718 11 32