Pazartesi günü yapılacak olan Karasu Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçimi’ne günler kala başkanlığa aday iki isim çalışmalarını hızlandırdı. Hem muhtarlar hem de ilçe basınıyla bir araya gelen Tepetarla Muhtarı Hasan Tabiloğlu ve Yassıgeçit Muhtarı Türker Tetik, mevcut başkan İsmail Hakkı Topaoğlu’ndan koltuğu beş yıllığına devralmak için adeta son düzlükteler. İki başkan adayı, yönetimiyle birlikte temaslarını tamamladı ve seçime günler kala çalışmalarına son hızı verdi. Her iki aday da birlik ve bütünlük mesajı verdi.

 

 

Yassıgeçit Muhtarı Türker Tetik, “Hiçbir muhtar arkadaşımızın alacak olduğu hizmetleri ayrıştırmadan aile sıcaklığında hep beraber paylaşacağız. Ayrıca, derneğimizi asosyal değil, sürekli sosyal bir dernek haline geleceğiz” dedi.

 

 

Tepetarla Muhtarı Hasan Tabiloğlu  ise, “Seçim sürecinde de sonrasında da ayrılıkçı bir dil kullanmayacağız ve tüm muhtar arkadaşlarımızı kucaklayacağız. 65 bin vatandaşımızın menfaati için mücadele edeceğimizi herkes görecek. Gerçek anlamda bir dernek oluşturacağız” şeklinde konuştu.

HABER: Nevtan Angün