-

Koronavirüs ile ilgili alınması gereken tedbirleri Karasu esnafına ve vatandaşlara tekrar hatırlatmak istediklerini belirten AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Hemşerilerimizin daha duyarlı olmasını, kendi sağlığını, ailesinin sağlığını ve toplumun sağlığını düşünerek maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede uymalarını istirham ediyoruz” dedi.

Tedbirler noktasında herhangi bir rahatlık gösterildiği zaman, bunların sonuçlarını 1-2 hafta sonra net şekilde görüldüğünü belirten Yavuzyiğit, “Kötü sonuçlarla karşılaşmamak için salgın kuralları ne ise bunlara sıkı sıkıya bağlı kalmaya devam edelim” diye konuştu.

BİRAZ FEDAKARLIK

Salgının kalabalık ortamları sevdiğinin de altını çizen Başkan Hasan Yavuzyiğit, “Düğün, cenaze ve pazar yerleri gibi kalabalık alanlarda çok dikkatli olmalıyız. Aşı bulunana kadar kontrollü yaşam sürmemiz gerekiyor. Maske, mesafe, temizlik kurallarından asla taviz vermemeliyiz. Kendi sağlığımızı hem de sevdiklerimiz ve diğer vatandaşlarımızın sağlığı için lütfen tedbirlere eksiksiz uyalım” hatırlatmasında bulundu.