-

ALİ BABACAN, KARASULU KADIN GİRİŞİMCİYE KOVAN HEDİYE ETTİ (izle):

...

Sakarya programında kendisine bal ikram eden Karasulu adın girişimci Lale Koç’a verdiği sözü tutan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş aracılığıyla Koç’a arı kovanı hediye etti.

Karasu’nun Yeşilköy Mahallesi’nde arıcılık yapan Lale Koç, ovanı Çatalbaş’tan teslim aldı. “Bu destekleri Valimizden ve Büyükşehir’den beklerdik” diyen Koç, “Beklediğimiz destek bize DEVA Partisi’nden geldi. Ali Babacan, Sakarya’yı ziyaret ettiğinde kendisine bal ikram etmiştik. Babacan da bize kovan hediye etti” diyerek teşekkür etti.

Lale Koç’a arı kovanını teslim eden DEVA Partisi Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş ise, “Kadın girişimci kardeşlerimizi iş gücüne katmak, onların fikirlerinden faydalanmak ve gençleri de kadınlarımızın yanında istihdam etmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

ÖZÜMÜZE DÖNMELİYİZ

Tarım ve hayvancılıkta öze dönülmesi gerektiğine dikkat çeken Çatalbaş, “Özümüze dönmezsek samanı ve tereyağı ithal etmek durumunda kalırız. Ayçiçek yağı için Ukrayna’da gelecek gemilerin yolunu gözledik. Bu duruma düşmemek için özümüze dönmeliyiz” diye konuştu.

“Genel Başkanımız Ali Babacan’ın öncelikleri arasında tarım ve hayvancılık da yer alıyor” diyen Abdullah Çatalbaş, “DEVA kadroları olarak Ali Babacan’ın öncülüğünde Türkiye’mizi kadın girişimcilerimiz ve gençlerimizle birlikte ilk 10’a sokmaya çalışacağız. Hayallerimizin, hayat bulduğu bir memleket haline getireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.