-

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, partinin ikinci yıl dönümü dolayısıyla Karasu esnafını ziyaret etti. İlçe ilçe ziyaretlerde bulunan Başkan Erdoğan, esnafın halini sordu, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Başkan Mehmet Erdoğan’a, Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnafla tek tek selamlaşıp sohbet eden partililer, esnafa broşür de takdim etti.

Ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, “5-12 Mart arasında yedi günlük süreçte DEVA Partisi tüm teşkilatlarıyla sahada vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle birlikte olacak Bu maksatla da Ferizli ve Karasu ilçelerini ziyaret ettik” dedi.

Mevcut ekonomik şartlardan vatandaşın çok büyük şikayetleri olduğunu da vurgulayan Mehmet Erdoğan, “bu şikayetlerin giderilmesi noktasında, ‘Kurtarın bizi’ diyorlar. İnşallah, önümüzdeki dönem DEVA Partisi olarak, hem kadrolarıyla hem de programlarıyla devletimizin, milletimizin yönetimine milletimizin teveccühüyle gelip bu sorunları çözme noktasında gayretle çalışacağız” şeklinde konuştu.