KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün'ün haberi


CHP Karasu İlçe Örgütü, Pazartesi günü saat 14:00’da Karasu ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşa maske dağıttı. Yönetimin gerçekleştirmiş olduğu çalışmaya vatandaşlardan takdir ve ilgi yoğun oldu. Vatandaşlara tek tek maskeleri takdim eden partililer, vatandaşlara ülke sağlığı için maske kullanımında hassasiyet göstermeleri gerektiği konusunda hatırlatmada bulundu.

 

İlçe yönetimi yaklaşık yedi bin maske dağıtımını gerçekleştirdi. Düzenlenen çalışmaya ilişkin açıklama yapan CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, “Topyekün halde savaş verdiğimiz koronavirüs illetine karşı ufak bir katkı sağmak için böyle bir çalışmayı yapmak istedik. Temin ettiğimiz maskeleri paketleyip ulaşma imkanı olmayan kişilere ücretsiz olarak dağıtım gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız 7 gün 24 saat hizmet veriyor” şeklinde belirten Başkan Süt, “Bugüne kadar 7 bin 500’e yakın sağlık çalışanı sırf halka hizmet etmek uğruna hayatından oldu. Bu yolda canlarını feda eden insanlar var. En azından onlara en ufak destek vermek için bizim de tedbirlere uymamız gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’nın çalışmaları var. Bu çalışmaların sekteye uğramaması için elimizden geleni yapmak ve belirtilen tedbirlere uymak durumundayız” dedi.