-

Cumhur İttifakı’nın Karasu ortakları olan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, BBP İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu, AK Parti İlçe Teşkilat binasında bir araya geldi.

Cumhur İttifakı’nın yereldeki çalışmalarıyla ilgili istişarede bulunan başkanlar, ilçe gündemine de değindi. Üçlü görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Başkan Hasan Yavuzyiğit, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Cumhur İttifakı’nın Genel Başkanlar düzeyinde sürdürüldüğü şekilde yerelde de kuvvetlendirilmesi için daha fazla işbirliği yapılmasının önemine vurgu yapıldı” dedi.

“Maksatlı olarak çıkarılan, Cumhur İttifakı’nın yerelde güçsüz olduğu, tepede birlik olduğu, aşağıda ise görüş ayrılıklarının söz konusu olduğu fitnelerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müsaade edilmeyecek” şeklinde konuşan Başkan Yavuzyiğit, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizin bölgemizde ve dünya üzerinde oynadığı rol ortadayken, ulus içinde pek çok terör unsuru ve uzantıları cesaretlenirken, Karasu’da kimsenin Cumhur İttifakı’nın uyumsuzluğu üzerinden hesap yapmasına, plan kurmasına ve küçük çıkarları için Cumhur İttifakı’na saldırmasına müsaade edilmeyecek.

Karasu’da son zamanda yaşanan bazı gelişmelerden cesaret toplayan, Cumhur İttifakı üzerine algı yapmaya çalışanlar ittifakların seçimi olan 30 Mart 2019 yerel seçimine bakabilirler. İnşallah, 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde yürümeye devam edeceğiz.

Cumhur İttifakı; çıkarlar, pazarlıklar, hesaplar ve küçük menfaatler uğruna kurulmuş bir yapı değil. Amacı Kızıl Elma olan, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın kaderini değiştirme ideali ile yola çıktı, bu milletin ve İslam Dünyası’nın umudu olmuş bir ittifaktır. Bu manada siyasetin de ötesinde milli hedefler doğrultusunda yol alıyor.

Karasu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu ile parti teşkilatları ve tüm kademeleri Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhur İttifakı’nın varlığına fitne sokmaya çalışanlara müsaade etmeyecek.