-

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan kongre ile güven tazelemeyi amaçlayan Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, “30 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde güzide bir ortamda, halkımızın sıkıntılı sürecine bir ışık tutmak amacıyla niyetiyle kongremizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Karasu halkını kongremizde ağırlamaktan onur ve şeref duyarız” dedi.

Üçüncü dönem başkanlığına hazırlanan Coşkun, “Tek liste ile kongreye gidiyoruz. Amacımız Karasu’ya ve ülkemize bir ışık tutmak” dedi. Pazar günü Kulüp Doğa’da Karasu basınıyla bir araya gelen Coşkun, şu açıklamalarda bulundu:

KATILIM ARTIYOR

“Yönetimimize yeni ve sürpriz isimler dahil ettik. Saadet Partisi, hem ülke genelinde hem de ilçemizde daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Üye çalışmalarımız hızlandı. Kısa sürede bin 300 üyeyi bulduk. Partimize hızla katılımlar devam ediyor.

BUHRANDAN ÇIKIŞ BİLETİ BİZDE

Saadet Partisi olarak 50 yıldır Milli Görüş çatısı altında halkımızın menfaatleri için çalışıyoruz. Ülkemizin ekonomik buhranını en az zararla atlatabilecek tek teşkilat Saadet Partisi’dir. İçerisinde bulunduğumuz Milli İttifakı partileri ile birlikte sorun olan her kuruma yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin kaybedecek bir dakikası bile yok. 2023’te Millet İttifakı ile Türkiye, içerisinde bulunduğu buhrandan çıkacak.

EKONOMİ BİZİM İŞİMİZ

Türkiye’nin ekonomik krizden kurutuluş formülü Milli Görüş’ün elinde yıllardır var. Ekonomi, bizim işimiz ve havuz sistemi ile ülkeyi ayağa kaldıracak altyapı ve projelerimiz hazır. Milletimiz yetkiyi bize verdiği zaman Saadet Partisi’nin ekonomi sistemiyle birlikte halkımız hak ettiği refaha kavuşacak.

KARASU İÇİN KAYIP

Karasu’da da görüşmelerimiz devam ediyor. Bir yıl önce ilçe başkanlarımızla bir araya geliyorduk. Seçim ortamı olmadığı için bir araya gelmeler azaldı ve durdu. Bu, Karasu için bir kayıp. Toplantılarımız, ilçe için verimli oluyor ve doğru tespitlerde bulunuluyordu. Yeniden diğer ilçe başkanlarımızla bir araya gelmeyi yeniden istiyoruz.

BİR İLKİ BAŞARDIK

Karasu’da yerel seçimde bir ilke imza attık. Partimiz, son yerel seçimde ülke genelinde 3,2 oranında bir oy aldı. Tüm ilçe ve illerde kendi adayıyla seçime giren tek partiydik. Karasu’da da bunu yaptık. Genel seçimdeki aday yöntemi yerel seçimde de Karasu’da uygulanabilir. Ama şu an için düşüncemiz Karasu belediye seçimlerinde kendi adayımızla girmek.

ÇÖZÜM YOLLARI HAZIR

Türkiye’yi ne kadar kötü yönetirlerse yönetsinler, ne kadar aşılamayacak hatalar yaparlarsa yapsınlar, Saadet Partisi’nin düzeltemeyeceği kadar kötü yapamazlar. Biz, öyle veya böyle düzeltiriz. İktidarın her alandaki hatalarını görüyoruz ve çözüm yollarını da hazırlıyoruz. Halkımız bize güvensin”