-

Gelecek Partisi Karasu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu, bir açık mektup yayınlayarak AK Parti Karasu İlçe Başkanı Abdullah Şahin’e seslendi.

“Gençlik çağı, hayatın dinamiği içerisinde ki en önemli zamanımız” diyen Başkan Tunahan Kayıkçıoğlu, “Gençler bu zamanlarında sosyal çevreden çok fazla etkilenir ve bu çevrenin etkisiyle çoğu zaman hayatına yön verir. Bu yaşlarda kendi öz benliğini bulma çabası ile hataya düşen gençlerimizde uyuşturucu gibi madde kullanımları bile ne yazık ki karşılaştığımız bir durum. Bu sorunun önüne geçilmesi için daha fazla gayret göstermeliyiz, diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Temel problemlerin çözümü için iktidar partisi KARASU gençlik kolları başkanına çok iş düştüğünü ifade eden Tunahan Kayıkçıoğlu, “Belediyecilik anlayışının yol, kaldırım ve çevre düzenlemesinden ibaret sanıldığı zihniyetten çıkılarak, gençlere etkinlikler planlanmalı, farkındalık ve faaliyetler arttırılmalı. Bu iş için de bütçe ayırılmalı” ifadelerini kullandı.

Sosyal etkinliğe yeterine müsait olan Karasu’da bu anlamda hiçbir planlama görmediğine değinerek AK Parti Karasu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin’e seslenen Başkan Kayıkçıoğlu, “İktidar partisinin gençlik kolları başkanı olmanız sebebiyle şu anlık yapılabilecek faaliyetler sizin elinizde ama bu fırsatın kullanılmasına yönelik çalışmanız bulunmuyor” sözlerine yer verdi.

“Sürekli arka planda tutulan, ötelenen bir durumda ki gençlerimizi bir an önce bu ruhsal çöküşten kurtarmak için gayret gösterirseniz, bu alan da yapacağınız her çalışmaya katılmak istediğimi de gönülden söylüyorum” şeklinde konuşan Kayıkçıoğlu, “Karasulu gençlerimizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek adına gayretimiz hiç bitmesin” dedi.