-

Göreve geldikten sonra ziyaretleri kabul eden Karasu Kaymakamı Dr.Ahmet Naci Helvacı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanlığı’na bir iadeyi ziyaret düzenledi. Helvacı’yı, İlçe Başkanı Aykut Süt ve yönetimi karşıladı.

Başkan Süt ve partililerle uzun süre sohbet eden Kaymakam Helvacı, kendisine iletilen ilçeyle alakalı sorunlara da değindi. Bütün partilere iadeyi ziyaretler düzenlediğini belirten Dr.Ahmet Naci Helvacı, “Karasu için tüm partilerimiz ile iletişim halinde olmaya gayret edeceğiz” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Aykut Süt, Kaymakam Helvacı’nın ziyaretinden de mutlu olduklarını belirtti.

SUBÜ ve FEN LİSESİ
 

Karasu’yla ilgili çeşitli konulara ve sorunlara değinen Başkan Aykut Süt, ilçeye kazandırılması hedeflenen Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) yerleşkesi ile alakalı konuştu. Kaymakam Dr.Helvacı da “Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Ayrıca Helvacı, ilçede bir fen lisesinin de olmayışının büyük dezavantaj olduğuna dikkat çekerek “İlçemiz için hem bir kayıp hem de bir ayıp. Adeta kendi rızamızla dışarıya beyin göçüne izin veriyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaret, partililerle yapılan sohbet ile sona erdi.