Karasu Adalet Sarayı önünde yapılan basın açıklamasıyla yaklaşık 40 kişi, Meral Akşener’in genel başkanlığını yapacağı İYİ Parti’ye geçeceklerini açıkladı. Basın açıklamasına, İYİ Parti’nin Sakarya İl Başkanı olması muhtemel gözüyle bakılan Dr. Hüsamettin Atasever, MHP İl Başkan Eski Yardımcıları İlhan Ayyıldız ile Niyazi Korkusuz ve MHP Eski Milletvekili Adayı İsmail Kamil Doğancı da katıldı. Basın açıklamasını, geçtiğimiz ay MHP ilçe başkan yardımcılığı görevinden ayrıldığını duyuran Levent Arslan okudu.

 

“Ülkemizdeki siyasetin yozlaştırılmasından, milletin kutuplaştırılmasından, milli ve manevi değerlerimizin tarumar edilmesinden dolayı bu istifa kararını aldık” diyen Arslan, basın açıklamasında, “İktidarın ‘kandırıldık’ deyip faturayı sürekli halka ödetmesinden, muhalefetin ise halka umut verecek siyaset geliştirememesinden, fındık fiyatlarının düşük açıklanıp, bölge halkımızın mağdur edilmesinden ötürü burada yer alan arkadaşlarımızla birlikte, hür irademizle siyasi partilere olan üyeliklerimizden istifa ediyoruz” dedi.

 

Arslan basın açıklamasının devamında, “Toplumu bütünleştireceğine, ülkemizi normalleştireceğine, milli ve manevi değerlere sahip çıkacağına inandığımız Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’yi canı gönülden destekliyoruz. Vatana ve millete hayırlar getirsin. İYİ’lere güç katmaya devam ediyoruz ve ‘Türkiye İYİ olacak’ diyoruz” İfadelerine yer verdi. Yapılan basın açıklamasının ardından çeşitli partilerden istifa eden yaklaşık 40 kişi, istifa dilekçelerini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

 

HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: