Bayramın birinci günü AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanlıklarında birer bayramlaşma programı düzenlendi. Günün ilk bayramlaşma programı 25 Haziran Pazar günü saat 14:00’da MHP Karasu İlçe Teşkilatı binasında düzenlendi. İlçe Başkanı Münir Ali Kara, parti binasına gelen partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Gün boyunca partiye ziyaretler devam etti. Kara, “Birlik ve beraberliğimizin en bütünleştirici dönemlerinden olan bayramlar, ülkemiz ve milletimiz için önemli bir yere sahiptir. Tüm İslam aleminin ve Karasu halkının bayramını kutlarız” dedi.

 

Pazar günü saat 15:30’da ise AK Parti İlçe Teşkilatı’nda bir bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen katıldı. Bayramlaşma programında Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Karasu Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Milletvekili İsen, yaptığı kısa bir konuşma ile tüm partililerin bayramını kutladı. AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı ise, “İslam aleminin ve ilçe halkımızın bayramını tebrik ediyor, hem ülkemiz hem de milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Bayramın ikinci günü olan 26 Haziran Pazartesi günü saat 14:00’da ise Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı binasında bir bayramlaşma programı yapıldı. İlçe Başkanı Nurhan Aydın, partiye gelen Karasulu ve tatilcileri karşılayarak tek tek ilgilendi. Aydın, “Güzel Türkiyemizin güzel insanları bugün bizleri yalnız bırakmadı. Bayramlar, geçmişten gelen en güzel, en birleştirici değerlerimizdir. Ülkemizi ve insanımızı seven herkesin bayramı kutlu olsun” diyerek vatandaşların bayramını tebrik etti.

 

İLK GÜN BAYRAMLAŞMA haberini okumak için buraya tıklayın