-

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, ilçe binasında haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Karasu Belediye yönetimi el değiştirdikten sonra bazı işten çıkarmaların yaşandığını belirten Kara, “Bu işten çıkarılanlardan bazıları yargıya gitti ve yeniden işe girme hakkı kazandı” dedi.

“Bu andan itibaren hukuk temelli Belediye Başkanı İshak Sarı’dan beklenen, kin gütmeden hukuk kararlarına uymasıdır” şeklinde görüş bildiren Münir Ali Kara, “Aksi halde insanların adalet anlayışına olan güveni sarsılacak, hukukçu belediye başkanı hukuka meydan okumuş olacaktır” ifadelerini kullanıldı.

VATANDAŞ, DEVLETİ YANINDA HİSSETMELİ

Sözlerine, “Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bu günlerde Karasu Belediyesi’nin daha fazla sahada olması beklenirdi. Bazı kırsal mahallelerde vatandaşların kendi imkanları ile yolları açması, muhtarların gayretle vatandaşa hizmet etmeye çalışması takdire değerdir” diyerek devam eden Kara, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Karasu Belediyesi personelinin de insan üstü gayret gösterdiğini biliyoruz. Ancak bu zorlu şartlarda vatandaşın devleti yanında hissetmesinin yegane yolu belediyenin sahada görünmesidir. Hizmetlerin bu bilinçle gerçekleştirilmesi gerekir”

MÜNİR ALİ KARANIN BASIN AÇIKLAMASI (izle):