-

MESUT KOCABEY'DEN ANLAMLSI SİYASİ MESAJ (izle):

...

Ülke gündeminde siyasete alet edilen İstanbul’un kar çilesine Karasu’dan anlamlı bir mesaj geldi. Karasu’da ikamet eden Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Kocabey, “#BoeylesiniHicGoermemistik” etiketiyle sosyal medyada gündem haline getirilen İstanbul’un durumuna yönelik “Herkes evinin dükkânın önünü tuzlasın her şeyi belediyeden hükümetten beklemesin” mesajıyla bir video paylaştı.

Bir paket tuz alarak İncilli Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde kendi imkanlarıyla tuzlama çalışması yaptığını belirten Kocabey, çektiği ve sosyal medyada yayınladığı ve anlamlı siyasi mesaj içeren videosunda şu ifadeleri kullandı:

HERŞEYİ HÜKÜMETTEN, BELEDİYEDEN BEKLEMEYİN

“Herkes dükkanının önünü temizleyecek, tuzlayacak. Belediyeden, hükümetten beklemesin kimse. Personel nereye yetecek. Yok CHP’miş, yok hükümetmiş, şuymuş, buymuş, yok. Böyle mısır saçar gibi saçacaksın. Anlatabiliyor muyum?

Tuzlayacaksın böyle. Biz cebimizden verip oturduğumuz kahveye tuz atıyoruz vatandaş kaymasın diye. Hükümetten beklemiyoruz, belediyeden de beklemiyoruz. Bu CHP, AKP mevzusu değil. Biz Saadet Partiliyiz, kendimiz saçıyoruz. Herkes evinin, dükkanının önüne bir poşet tuz döksün, bu sorun çözülür”