Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri, 6 Temmuz Çarşamba günü Karasu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersöz’ü ziyaret etti. Eski İlçe Emniyet Müdürü Kemal Bayraktar’ın tayininin çıkmasının ardından göreve yaklaşık 2 ay önce Mehmet Fatih Ersöz atandı. Ersöz’ü ziyaret sırasında MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, yönetim kurulu üyelerinden Levent Arslan, Nevtan Angün, Sinan Önem ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerinden Mehmet Çatalbaş, Selver Özdemir, Muharrem Kara ile Fatih Şentürk hazır bulundu.

 

Daha öncesinde birçok görevde yer aldığını belirten Karasu İlçe Emniyet Müdürü Ersöz şunları dedi, “2013 yılında basın halkla ilişkiler şube müdürlüğü yaptım. 17-25 Aralık sürecinden sonra muhabere, bilgi, işlem ve basın protokol şubelerinde devam ettim. 2015’te terörle mücadele şube müdürlüğü görevinde yer aldım. Sonrasında yaklaşık 8 ay süre ile Adapazarı ve Erenler ilçe emniyet müdürlüğünde iki görevi birden yürüttüm. Sonrasında siber suçlar muhabere ve bilgi işlem müdürlüğünün ardından yaklaşık 2 ay önce de Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandım”

 

Şark görevinin ardından Sakarya’ya isteyerek geldiğini belirten Ersöz, “Doğma ve büyüme İzmitliyim. Şuanda bulunduğum bölge halkı ile aynı kültür ve yaşam tarzına sahip olduğum için, onlarla daha iyi anlaşıyor ve görevimi rahat icra ediyorum. Gerçekten güzel, gelişmeye müsait ve yeni yatırım planlarında da yer alan bir ilçe. Sakarya açısından buranın önemi çok büyük” ifadelerini kullandı.

 

Karasu halkının devletini sevmesi, ihbar mekanizmasının iyi olması ve ilçesinin otokontrolünün sağlanmış olmasının bir avantaj olduğunu belirten Ersöz sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız, polisinin yanında ve kanunların yapma dediğini yapmaması gerektiği düşüncesiyle hareket ediyor. Şu anda mevcut sayımız ile yeterliyiz. Ancak bizim olduğu kadar, bölgenin güvenliği ve huzuru için ilçe halkının da desteğine ihtiyacımız vardır”

 

HABER AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: