AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ile MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarete, geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü meclis toplantısında encümen olarak seçilen Meclis Üyesi Oktay Yazıcı ve Meclis Üyesi Mehmet Berberoğlu da katıldı.

 

Toplantı öncesi iki ilçe başkanının “İlçemize hizmet konusundaki ilk günkü heyecanımız nasılsa, şuan ki heyecanımız da aynı şekildedir. Tek çatı altındaki birlikteliğimizin tek sebebi Ülkemiz ve İlçemiz Karasu’dur” şeklinde mesaj verdiği belirtildi.

 

Başkan Sarı ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz olağanüstü meclis toplantımızda alınan bazı kararlar sonrası basında çıkan Karasu’da AK Parti ve MHP arasında ittifakta çatırdama veya ittifak sağlanamadı haberine kimse inanmasın” dedi.

 

“Bizim ilk günkü birlikteliğimiz ve çalışma prensibimiz neyse şu an da aynı düşünce içerisindeyiz” diyen Başkan İshak Sarı, “Bizim hedefimiz cennet ilçemiz Karasu’yu her zaman bir adım ileriye taşımaktır. Bunun dışında aksini kimse düşünmesin” şeklinde sözlerini tamamladı.


ZİYARETE AİT FOTOĞRAFLAR: