-

Yeniden Refah Partisi Karasu Teşkilatı’nda hafta sonu görev değişimi yapılacak. Kurucu ve mevcut başkan Muammer Adanur, tek liste ile gidilmesi beklenen kongreyle görevi Osman Önal’a devredecek.

Başkan Muammer Adanur, “Birinci dönemde bizimle birlikte gönülden mesai harcayan, ilçesini, şehrini ve ülkesini seven yol arkadaşlarımız olan hanım kollarımıza, gençlik kollarımıza, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, teşkilatımızın tüm birimlerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ADANUR, İL YÖNETİMİNDE

Tek liste ile gidilmesi beklenen 2.olağan kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk’ün de katılım sağlayacağını dile getiren Başkan Adanur, “Parti içi görevimize il yönetiminde il başkan yardımcısı birim başkanlığı ile devam edeceğim. Osman Önal ve yönetimine de başarılar diliyor, her zaman destekçileri olacağımızı bilmelerini istiyorum” diyerek tamamladı.

Adanur’dan görevi devralması beklenen Osman Önal da “Muammer Adanur başkanımızdan Allah'ın izniyle devir alacağım Hakk’a ve halka hizmet bayrağını daha ileri burçlara taşıyabilmek için yola çıktık. Sevgili Karasulu hemşerilerimizi, 13 Şubat Pazar günü SGM salonunda yapılacak olan ikinci kongremizde aramızda görmekten onur duyarız” diyerek çağrıda bulundu.