-

Yeni Mahallesi’ne gelerek balıkçıların sorununu dinleyen ve konuyu meclise taşıyacağını söyleyen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın sözlerine yönelik açıklama yapan MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’ya bir yanıt da İYİ Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Topal’dan geldi. Topal, yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Karasu’nun sorunlarına çözüm aramak suç mu? İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın, Yeni Mahallesi’ndeki sorunları dinlemek için, oradaki vatandaşlarla görüşmesi birilerini rahatsız etmiş olsa ki yapılan açıklamalar bunu gösteriyor. Vatandaş çağırmış, sorularını aktarmış. Çözüm için elinden geleni yapacağını söyleyen bir milletvekiline karşı neden böyle bir tavır sergilenir? Sormazlar mı neden?

KİBAR HOLDİNG ve BMC NEREDE?

BMC yerinde yeller esiyor. Bir de kibar Holding vardı. Yok mu bunları gören? Varsa bir gören bize söylesin. Neden konuşulmuyor? Yıllarca vatandaşı uyuttunuz. Faydalı bir şey yaptınız da biz mi itiraz ettik? Sizi mi engelledik? Yapın, biz de teşekkür edelim.

Yıllardır çamurlu sokaklardan evlerimize gidiyoruz. Daha buralara çözüm bulamadınız, şimdi gelmiş iyi niyetiyle sorunu meclise taşıyacağını söyleyen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ı eleştiriyorsunuz. İşte size bir öneri; Gelin Yalı Mahallesi’ndeki sokakları gezelim. Yıllardır yapılmayan sokakları göstereyim. Buralara hizmet getirin, size teşekkür edeyim. Var mısınız?”