-

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kurucu ilçe başkanı olarak Karasu 1.olağan ilçe kongresinde yeniden aday gösterilen ve başkanlık görevine getirilen Abdullah Çatalbaş, mazbatasını Perşembe günü aldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yavuzyiğit ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Katibi Kamuran Şahbudak’ın elinden mazbatasını alan Çatalbaş, “Yeniyiz, heyecanlıyız. İyi bir liderin önderliğinde uzun ve hayırlı bir yola çıktık. Sadece ‘Sorun var’ diyen değil, soruna çare sunan ve reçete sunan bir liderin arkasından yürüyoruz” dedi.

EKONOMİ BOZUK TOPLUMUN PSİKOLOJİSİ DE BOZUK OLUR

“Karasu’da çok güzel tepkiler ve olumlu dönüşler alıyoruz. İlçe merkezinde ve mahallelerdeki alaka beklemediğimiz kadar fazla” şeklinde konuşan Çatalbaş, “Ülkemizin ve milletimizin psikolojisi düzeltebilmek için önce ekonomiyi düzeltmeyi hedefleyen Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomistliği ile önce ekonomiyi sonra ülkemizi iyi edeceğiz” vurgusu yaptı.

“İlçemizdeki liyakatli kişilerin de katılımıyla önce Karasu’ya, sonra Sakarya’mıza ve Türkiye’mize yön vereceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Abdullah Çatalbaş, üye çalışmalarına başladıklarını belirtti. Çatalbaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Çevre mahallelerimizde ziyaretlerimizi uzun süredir yapıyoruz. Üye kayıtlarımız başladı ve DEVA Partisi’ne olan teveccüh bizleri çok mutlu etti. Karasu Kaymakamlığı yanında bulunan Haldız Apartmanı’ndaki ilçe binamızda üye kayıtları gerçekleştirmeye başlayacağız. Tüm Karasu halkımızı bekliyoruz”