-

Karasu Aziziyespor, Sakarya Süper Amatör Lig C Grubu’nu 12.haftasında ligde son sırada bulunan Sakarya Caddesispor ile karşı karşıya geldi. Ligde üçüncü sırada bulunan ve liderlik yarışında ilerleyen Tıntınlar, rakibini ilk yarıda attığı dört golle 4-0 mağlup etti.

Süper Lig temsilcimiz, maça hakim başlayan taraf oldu ve ilk golü de maçın 21.dakikasında Ömer Faruk Civelek ile buldu. Dokuz dakika sonra Civelek, kendisinin ve takımının ikinci golünü ağlarla buluşturdu.

Bu golden üç dakika sonra yani 33.dakikada Faruk Yanık ile Aziziyespor skoru 3-0’a getirdi.35.dakikada Hasan Kalyoncu’nun ayağından gelen golle Karasu Aziziyespor skoru 4-0 yaptı ve gol perdesini kapattı.

İlk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca Tıntınlar sahadan dört gollü galibiyetle ayrıldı. 12.hafta geride kalırken Aziziyespor puanını 23’e yükseltti. Aziziye ekibi, önümüzdeki hafta deplasmanda Yeşilyurt Beldespor’la karşı karşıya gelecek.

KARASU AZİZİYESPOR 4–0 SAKARYA CADDESİSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Murat Baş, Ramazan Çiftçi, Muhammet Talha Keskin

KARASU AZİZİYESPOR: Berat, Ahmetcan, İsmail, Emir, Ruhi Kaan, Yasin, Ömer Faruk Civelek (Erhan), Faruk Yanık, Bedirhan, Alparslan, Hasan Kalyoncu (Uğur)

ANTRENÖR: -

SAKARYA CADDESİSPOR: İsmail Can, Tolga Taha (M.Eren), Eren Polat, Eren Kahraman, Emre (Seymen), Mithat Can, Murat Can, Emirhan, Orçun Osman, Sefa (Ensar), Hakan

ANTRENÖR: Melih Lütfü Uzunözmen

GOLLER: Dk.21 ve Dk.30 Ömer Faruk Civelek, Dk.33 Faruk Yanık, Dk.35 Hasan Kalyoncu (Karasu Aziziyspor)