-

Karasu Aziziyespor, Sakarya Süper Amatör C Grubu 14.hafta karşılaşmasında Çarşamba günü Karasu Şehir Stadın’nda Geyvespor’u konuk etti. Zirve mücadelesi veren iki takımın zorlu mücadelesinde toplam 7 kez ağlar havalandı. Karşılaşmayı 4-3 galip tamamlayan Aziziye ekibi, üç puanın sahibi oldu ve grupta puanını 27’ye yükseltti. Bu sonuçla Aziziyespor, grupta averajla ikinci sıraya yükseldi.

Maça hakim başlayan taraf Tıntınlar oldu. Karşılıklı ataklar ile maçta heyecan daha ilk yarının çeyreğinde üst seviyelerdeyken maçın gol perdesi erken açıldı. 6.dakikada Yasin ile Karasu Aziziyespor 1-0 öne geçti.

Bu golden beş dakika sonra sahneye Ahmet çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. Ahmet bu golü, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ağabeyi Taner Demirbilek’e armağan eden el işaretini yaptı ve ağabeyinin baş harfini gösterdi.

Geyvespor’dan yanıt ise 24.dakikada Ali Kemal ile geldi ve skor 2-1 oldu. 30.dakikada Aziziyespor, Alparslan ile skoru 3-1 yaptı. İki dakika sonra ise Burak, Geyvespor’un golünü kaydetti, skor 3-2 oldu. 35.dakikada ise Erhan ile 3-3’lük beraberlik golü geldi.

Takımlar soyunma odasına 3-3 berabere gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Aziziye ekibi oldu. Rakibine fazla pozisyon vermeyen Tıntınlar’ın galibiyet golü 50.dakikada yine Alparslan’ın ayağından geldi ve maçın skoru 4-3 olarak belirlendi.

Aziziyespor, ikinci yarının başında Geyvespor’dan transfer ettiği kalecisinin iyi oyunu ve maçta iki gol kaydeden eski Geyvespor’lu oyuncu Alparslan’ın performansı ile rakibi Geyvespor’u mağlup etmenin mutluluğunu ise ayrı yaşadı.

KARASU AZİZİYESPOR 4–3 GEYVESPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Tayfun Güz, Beytullah Yiğit, İlhami Aktaş

KARASU AZİZİYESPOR: Berat, Ahmetcan, Emir, Yağız Efe, Bedirhan (Uğur), Hasan, Alparslan (Ercan), Yasin, Ömer Faruk Civelek, Faruk Yanık (Hasan Can), İsmail

ANTRENÖR: Fikri Yılmaz

GEYVESPOR: Ömer Faruk, Çağatay (Eren), İsmail, Ali Kemal, Burak (Aras), Ensar, Fatih, Eren, Berke Baran, Erhan, Kadir

ANTRENÖR: -

GOLLER: Dk.6 Yasin, Dk.11 Ahmet, Dk.30 ve 50 Alparslan (Karasu Aziziyespor), Dk.24 Ali Kemal, Dk.32 Burak, Dk.35 Erhan (Geyvespor)