-

Erenler Atatürk Sahası’nda oynanan Sakarya Süper Amatör Lig C Grubu’nun 16.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Aziziyespor, konuk olduğu Sakarya Tekspor deplasmanından üç puanı üç golle çıkardı. Maçın 16.dakikasında Bedirhan’ın attığı gol, ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

İlk yarının bitimine 5 dakika kala bu sefer Hasan bir gol kaydetti ve Karasu Aziziyespor 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda ataklarını arttıran Tıntınlar, Faruk Yanık’la 60.dakikada skoru 0-2 yaptı.

Maçın skorunu ise 90+3.dakikada Ahmet belirledi ve maç 0-3 sona erdi. Bu skorla Aziziyespor puanını 33’e çıkardı ve ligde ikinci sıradaki yerini sürdürdü. Ligin bitimine iki hafta kala Aziziye ekibi, Karasu’da AS Akyazıspor’u ağırlayacak

SAKARYA TEKSPOR 0-3 KARASU AZİZİYESPOR

SAHA: Erenler Atatürk 1 No’lu Saha

HAKEMLER: Muhammed Kantaroğlu, Ömer Faruk Tanrısever, Talha Gürbüz

SAKARYA TEKSPOR: Yunus Emre (Mert), M.Erdi (Yunus), Çağrı, Emirhan, Hasan, Erkan (Yusu İ.), Fatih (Berat), Yakup, Sefa, Zekeriya, Ömer K.

ANTRENÖR: Naim Beriş

KARASU AZİZİYESPOR: Berat, Ruhi Kaan, Emir, Ahmetcan, Yağız Efe, Hasan (Uğur), Bedirhan (Hasan Can), Yasin, Alparslan, Ömer Faruk Civelek (Uğur), Faruk Yanık

ANTRENÖR: Fikri Yılmaz

GOLLER: Dk.41 Hasan, Dk.60 Faruk Yanık, Dk.90+3 Ahmet (Karasu Aziziyespor)